• Shop voor unieke items
  • Snelle levering
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 75,-
Home » Olie & Maroma

Olie & Maroma ~

Etherische Olie

Etherische olie, ook wel essentiële olie genoemd, is een vluchtige olie die wordt gewonnen uit plantaardige bestanddelen zoals bloemen, vruchten, zaden, schors en wortelen.

Etherische olie staat bekend om haar geneeskrachtige en heilzame werking. Zo kan de olie bijdragen aan het zuiveren van het lichaam, het herstellen van de hormoonhuishouding en het bevorderen van de spijsvertering. Ook op het immuunsysteem en de gemoedstoestand kan etherische olie een positieve invloed hebben.

Ons aanbod in etherische olie is in samenwerking met www.amady.nl en is momenteel in opbouw!

 

MAROMA
Natural Fragrances ~ Fair Trade ~ Earth Friendly

De naam Maroma staat voor: Ma-van Moeder, Aroma-de geur, Om-het universele geluid, en tenslotte weer terug bij Ma-moeder. Deze woorden binnen een enkele naam zijn bedoeld om een nieuwe impuls te geven aan de eenheid in Auroville die ernaar streeft om mooie en kwalitatief hoogwaardige producten te maken die wereldwijd afgezanten van Auroville zijn geworden.

 

Auroville visie ~

Auroville is een internationale gemeenschap in India die zich inzet voor menselijke eenheid en de vooruitgang van de samenleving op een eerlijke en niet-sektarische manier. De bewoners zijn betrokken bij een breed scala aan projecten, waaronder onderzoek naar milieuvernieuwing, biologische landbouw, hernieuwbare energie, groen bouwen, technologie, handwerk en kleine milieuvriendelijke industrieën.

 

Het aanbieden van producten uit Auroville betekent veel meer dan alleen een online winkel zijn. Het gaat veel verder dan enkel het leveren van geweldige producten, het is bedoeld om het grotere goed te omvatten. Of je nu een bewuste keuze wilt maken of gewoon nieuwsgierig bent, Auroville biedt een plek waar producten verbonden zijn met waarden, mensen en visies.

De kernwaarden weerspiegelen wat echt belangrijk is voor de eenheid van Auroville. Dit zijn geen waarden die van tijd tot tijd veranderen; zij vormen de basis waarop de Auroville bedrijfscultuur staat.

 

1. Alle Maroma producten zijn geproduceerd, vervaardigd en geteeld in Auroville.

2. Onze klanten zijn onze belangrijkste belanghebbenden in ons bedrijf. Het is voor ons het belangrijkste om ze tevreden te stellen en te verrukken.

3. Wij zijn een gemeenschapsproject en daarom is auroville.com niet het eigendom van een paar personen of investeerders die hun winst willen maximaliseren. De Auroville Online Store wordt beheerd door Aurovilians, maar zij zijn niet de eigenaren.

4. De winst van auroville.com wordt gebruikt om de International Township of Auroville te realiseren, daarom is auroville.com een ​​non-profit organisatie. We dienen en ondersteunen onze lokale gemeenschap, die ernaar streeft om menselijke eenheid ten allen tijde te realiseren.

5. We zijn persoonlijk verbonden met onze gemeenschap die we met trots thuis noemen, evenals onze leveranciers, onze buren, vrienden en kennissen. Zij zijn onze partners om de experimentele stad Auroville tot bloei te laten komen, dromen en visies te realiseren en onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden.

6. Wij geloven in duurzame producten die maatschappelijk verantwoord en milieuvriendelijk zijn geproduceerd. We zien de noodzaak van milieubewustzijn en bescherming, zodat de aarde de komende generaties blijft bloeien.

Maroma Olie Parfum