Shop voor 20% Korting op alles met Code: FEEST2022

Epoxy Art ~

In samenwerking met Frankypoxy maakt Falada prachtige memoires van foto's en kunstobjecten van spirituele invloeden, edelstenen en psychedelische elementen. Het zijn werkelijk stuk voor stuk unieke juweeltjes voor aan de muur in huis, praktijk, winkel en bedrijf.
Voor de mooiste beleving van dit unieke werk moet je het eigenlijk met eigen ogen bekijken, want foto's van dit unieke werk is moeilijk vast te leggen en daardoor lang niet zo mooi als het 'real life' effect. Je kunt dan ook altijd vrijblijvend een afspraak maken bij de showroom voor een echte beleving.

 

Het maken vergt tijd en precisie en onze Epoxy Art is daardoor zeer exclusief. Wij hebben geen grote voorraad en werken meestal in opdracht. Wat je hier in de shop ziet is wat momenteel beschikbaar is uit eigen inspiratie en kunstzinnige hand.

 

Overige getoonde projecten zijn voornamelijk persoonlijke opdrachten die wij met toestemming mogen tonen en dient als voorbeeld van wat wij kunnen realiseren. Wil je zelf een persoonlijk memorie laten vereeuwigen en hiervoor een opdracht plaatsen, houd dan rekening met een levertijd van 2-6 weken!

 

Al onze Epoxy Art wordt uitsluitend gemaakt van topkwaliteit. De hoge kwaliteit van het materiaal en de professionaliteit waarin het wordt vervaardigd is een zeer bewuste en milieuvriendelijke keuze die razend populair is in de kunst- en ‘new age’ wereld.

 


Epoxy ~ Liquid Gloss®
Liquid Gloss® heeft een natuurlijk vergrotend en verhelderend effect, waardoor kleuren en lijnen nog mooier tot hun recht komen. Kleuren en materialen zoals foto’s, canvas, textiel of edelstenen, blijven geconserveerd door deze specifieke en professionele manier van gieten. Een kunstwerk wordt meestal op een aluminium Dibond sandwichpaneel van 4 mm dik geplakt en bewerkt met deze coating waarna het wordt voorzien van een mooi ophangsysteem.

 

Liquid Gloss® is een transparante, stroperige twee-componentenhars die wij gebruiken als coating voor en over onze kunst. Door de samenstelling en het professionele en handmatig giet- en productieproces gebruiken wij de epoxy op de meest uiteenlopende edelsteen objecten. De high-gloss coating beschermt de kleuren van onze waardevolle Epoxy Art en stopt het verouderingsproces van de gebruikte materialen.