Epoxy Art ~

Samen met Frankypoxy maakt Falada prachtige kunstobjecten van spirituele invloeden, edelstenen en psychedelische elementen. Het zijn werkelijk stuk voor stuk unieke juweeltjes voor aan de muur in huis, praktijk, winkel en bedrijf.
De Foto's die wij plaatsen zijn nooit zo mooi als het 'real life' effect, voor de mooiste beleving van dit unieke werk
kun je altijd vrijblijvend een afspraak maken om het met eigen ogen te zien en te beleven.

 

Het maken vergt tijd en precisie en onze Epoxy Art is daardoor zeer exclusief. Wij hebben geen grote voorraad en werken meestal in opdracht. Wat je hier in de shop ziet is wat momenteel beschikbaar is.
Wil je een opdracht plaatsen, houd dan rekening met een levertijd van 2-6 weken!

 

Al onze Epoxy Art wordt uitsluitend gemaakt van topkwaliteit. De hoge kwaliteit van het materiaal en de professionaliteit waarin het wordt vervaardigd is een zeer bewuste en milieuvriendelijke keuze die razend populair is in de kunst- en ‘new age’ wereld.
Onze werken zijn op echtheid te herkennen aan hun "stamp".


Epoxy ~ Liquid Gloss®
Liquid Gloss® heeft een natuurlijk vergrotend en verhelderend effect, waardoor kleuren en lijnen nog mooier tot hun recht komen. Kleuren en materialen zoals foto’s, canvas, textiel of edelstenen, blijven geconserveerd door deze specifieke en professionele manier van gieten. Een kunstwerk wordt meestal op een aluminium Dibond sandwichpaneel van 4 mm dik geplakt en bewerkt met deze coating waarna het wordt voorzien van een mooi ophangsysteem.

 

Liquid Gloss® is een transparante, stroperige twee-componentenhars die wij gebruiken als coating voor en over onze kunst. Door de samenstelling en het professionele en handmatig giet- en productieproces gebruiken wij de epoxy op de meest uiteenlopende edelsteen objecten. De high-gloss coating beschermt de kleuren van onze waardevolle Epoxy Art en stopt het verouderingsproces van de gebruikte materialen.