• Je eigen Talisman/Amulet
  • Snelle levering
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 75,-
Home » Epoxy Art

Epoxy Art ~

In samenwerking met Frankypoxy maakt Falada prachtige memoires van foto's en kunstobjecten van spirituele invloeden, edelstenen en psychedelische elementen. Het zijn werkelijk stuk voor stuk unieke juweeltjes voor aan de muur in huis, praktijk, winkel en bedrijf.
De foto's van ons werk zijn lang niet zo mooi als het 'real life' effect, voor de mooiste beleving van dit unieke werk moet je het eigenlijk met eigen ogen bekijken. Je kunt dan ook altijd vrijblijvend een afspraak maken bij de showroom voor een echte beleving.

 

Het maken vergt tijd en precisie en onze Epoxy Art is daardoor zeer exclusief. Wij hebben geen grote voorraad en werken meestal in opdracht. Wat je hier in de shop ziet is wat momenteel beschikbaar is uit eigen inspiratie en kunstzinnige hand.

 

Overige getoonde projecten zijn voornamelijk persoonlijke opdrachten die wij met toestemming mogen tonen en dient als voorbeeld van wat wij kunnen realiseren. Wil je zelf een persoonlijk memorie laten vereeuwigen en hiervoor een opdracht plaatsen, houd dan rekening met een levertijd van 2-6 weken!

 

Al onze Epoxy Art wordt uitsluitend gemaakt van topkwaliteit. De hoge kwaliteit van het materiaal en de professionaliteit waarin het wordt vervaardigd is een zeer bewuste en milieuvriendelijke keuze die razend populair is in de kunst- en ‘new age’ wereld.
Onze werken zijn op echtheid te herkennen aan hun "stamp".

 


In Opdracht ~

Voor een muzikant (drummer) uit de metal-band Sinister hebben wij een uniek en gepersonaliseerd stukje kunst mogen uitwerken in epoxy.

De door hem gekozen en aangeleverde foto is geprint op 60x40 cm. geborsteld aluminium voor extra diepte en expressie.

Er zijn twee lagen epoxy overheen gegaan en na de eerste laag zijn er zorgvuldig kleine Bergkristalletjes ingelegd voor extra expressie en een special effect.

Het resultaat is uniek en de kleuren en effecten zijn werkelijk fantastisch! 


Epoxy ~ Liquid Gloss®
Liquid Gloss® heeft een natuurlijk vergrotend en verhelderend effect, waardoor kleuren en lijnen nog mooier tot hun recht komen. Kleuren en materialen zoals foto’s, canvas, textiel of edelstenen, blijven geconserveerd door deze specifieke en professionele manier van gieten. Een kunstwerk wordt meestal op een aluminium Dibond sandwichpaneel van 4 mm dik geplakt en bewerkt met deze coating waarna het wordt voorzien van een mooi ophangsysteem.

 

Liquid Gloss® is een transparante, stroperige twee-componentenhars die wij gebruiken als coating voor en over onze kunst. Door de samenstelling en het professionele en handmatig giet- en productieproces gebruiken wij de epoxy op de meest uiteenlopende edelsteen objecten. De high-gloss coating beschermt de kleuren van onze waardevolle Epoxy Art en stopt het verouderingsproces van de gebruikte materialen.