Epoxy Art ~

In samenwerking met Frankypoxy heeft Falada een aantal prachtige kunstobjecten van spirituele invloeden, edelstenen en psychedelische elementen gemaakt. Het zijn werkelijk stuk voor stuk unieke juweeltjes voor bij je thuis aan de muur of in je praktijk, winkel of bedrijf. Voor de mooiste beleving van dit unieke werk moet je het eigenlijk met eigen ogen bekijken, want foto's van dit unieke werk is moeilijk vast te leggen. Je kunt dan ook altijd vrijblijvend een afspraak maken om ze te bekijken voor een echte beleving.

 

Alle Epoxy Art is gemaakt van topkwaliteit. De hoge kwaliteit van het materiaal en de professionaliteit waarin het wordt vervaardigd is een zeer bewuste en milieuvriendelijke keuze die razend populair is in de kunst- en ‘new age’ wereld.

 


Epoxy ~ Liquid Gloss®
Liquid Gloss® heeft een natuurlijk vergrotend en verhelderend effect, waardoor kleuren en lijnen nog mooier tot hun recht komen. Kleuren en materialen zoals foto’s, canvas, textiel of edelstenen, blijven geconserveerd door deze specifieke en professionele manier van gieten. Een kunstwerk wordt meestal op een aluminium Dibond sandwichpaneel van 4 mm dik geplakt en bewerkt met deze coating waarna het wordt voorzien van een mooi ophangsysteem.

 

Liquid Gloss® is een transparante, stroperige twee-componentenhars die wij gebruiken als coating voor en over onze kunst. Door de samenstelling en het professionele en handmatig giet- en productieproces gebruiken wij de epoxy op de meest uiteenlopende edelsteen objecten. De high-gloss coating beschermt de kleuren van onze waardevolle Epoxy Art en stopt het verouderingsproces van de gebruikte materialen.