Falada's ~ Bracelets

Deze leuke bracelets en knot bracelets met edelsteen kralen zijn allemaal door mij met de hand gemaakt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten edelstenen en kleurenvariaties en zijn zowel geschikt voor vrouw als man.  De knot bracelets knoop je heel gemakkelijk vast en doordat er geen metaal aan te pas komt zijn ze ideaal voor mensen met bv. een metaalallergie. Vooralsnog zijn de meesten gemaakt in de lengte van ca. 20cm en past prima om een polsomvang van ca. 17cm. Is dat te klein of te groot voor jou, neem dan contact op en dan maak ik hem voor jou  naar wens en op maat.

 

Hoe meet ik mijn maat armband?

Net onder je hand zit een uitstekend botje op je pols. Tussen dat bot en je hand zit een soort van inkeping. Dat is dé plek waar je moet meten. Maar dan zijn we er nog niet! We hebben nu je polsomvang, maar nog niet je maat. Die bepaal je aan de hand van wat je fijn vind en het soort armbandje dat je wil bestellen. In dit geval een Falada Knot Bracelet.

  • Vind je het fijn als je Knot Bracelet wat strakker op je pols zit, tel dan ca. 3 cm op bij je polsomvang.
  • Draag je je Knot Bracelet ‘normaal’ op je pols, tel dan ca. 4 cm op bij je polsomvang.
  • Draag je je Knot Bracelet graag wat losser om je pols, tel dan ca. 5 cm erbij op.

 

Liever zelf je Knot Bracelet samenstellen? Of heb je een leuke in de shop gezien maar is deze niet in jouw maat? 

Vul dan het formulier in onderaan deze pagina of neem contact op via WhatsApp.


How to knot your Bracelet ~

Onderhoud

Draag jouw edelsteen sieraad met zorg voor langdurig (draag)plezier en optimale levensduur. Vermijd zoveel mogelijk contact met water. Veel soorten edelsteen en het waxkoord houden hier niet van. Ga er dus niet mee onder de douche, in bad of mee zwemmen. Leg je sieraad ook niet (te lang) in de (volle) zon.

Het waxkoord kun je eventueel van extra bescherming voorzien door deze te behandelen met water- en vuilafstotend spray. Vermijd hierbij de edelstenen of maak ze daarna schoon met een vochtig doekje.