Wij zijn met vakantie van 9 t/m 24 september

Bach Bloesem ~

Een positieve kijk op het leven, een lekker en fit gevoel, een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is het streven van de Bach Bloesems. De geheel natuurlijke originele Bach Bloesems helpen onze gemoedsstemmingen bij bepaalde gebeurtenissen (in de loop van de dag) beter in balans te houden en in harmonie te blijven met onszelf. Een vriendelijke helpende hand van de natuur om ons emotioneel evenwicht terug te vinden en vrolijk en vol vertrouwen vooruit te kijken.

 

Het verhaal van de Bach Bloesems

Het systeem van bloesems werd in de jaren 30 van de vorige eeuw ontwikkeld door dr. Edward Bach, een bacterioloog, arts en patholoog, die geloofde dat emotioneel welzijn de sleutel is naar algeheel welzijn. Gedurende zijn leven onderzocht hij het gebruik van bloemen en planten om op een eenvoudige, natuurlijke manier emotionele balans te vinden. Dr. Edward Bach identificeerde 38 bloemen-essenties welke zijn afgeleid van verschillende wilde bloemen, planten en bomen waarvan elke bloesem correspondeert met een specifieke emotie. Het systeem is zo ontworpen dat de essenties kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften van ieder persoon, zodat ze afzonderlijk of in combinatie kunnen worden ingenomen.

 

Bach Bloesem Remedies zijn volledig natuurlijk en kan door mens en dier effectief worden gebruikt. Het is veilig en onschadelijk en kent geen bijwerkingen. Je kunt ze niet over-doseren en ze werken niet verslavend. Ze kunnen gebruikt worden in combinatie met andere medicatie of behandelingsvormen, inclusief homeopathie, zonder de werking hiervan te belemmeren.

 

Ben jij voor jezelf of voor je (huis)dier op zoek naar een veilige en natuurlijke ondersteuning vanwege veranderingen en/of gebeurtenissen? En wil je weten of de Bach Bloesems hierin voor jou iets kunnen betekenen? Neem gerust en vrijblijvend contact met mij op.

 

Bach Bloesem remedies

Als geregistreerd Bach Bloesem Consulente zal ik je adviseren en/of helpen beslissen over welke Bloesem-essenties het beste corresponderen met de situatie en de gemoederen die jij voorlegt. Dit doen we gezamenlijk in een privé consult op locatie, of op afstand per WhatsApp of E-mail. Een consult gebeurt op een transparante wijze zodat ook jij de emoties en de daarbij corresponderende remedies leert herkennen. Tussen de consulten en behandelingen door kan en mag je altijd een beroep doen op mij voor hulp en vragen.

 

Waarom kiezen voor een geregistreerd Bach Practitioner?

BFPR's zijn mensen uit allerlei takken van het leven die een voorliefde hebben voor de idealen van eenvoud en zelfhulp van Dr. Bach. Dr. Bach geloofde in het behandelen van mensen als individuen. De meest effectieve mix is ​​altijd voor jou persoonlijk gekozen. BFRP’s Practitioner's van het ‘Bach Centre - Bach Foundation International Register of Practitioners’ hebben een erkend en geregistreerd programma van onderwijs en beoordeling gevolgd om te verzekeren dat ze competent zijn om de remedies in de beroepspraktijk te gebruiken. BFRP’s werken onder de ‘Bach Foundation Code of Practice’, die de normen uiteenzet die worden verwacht van professionele beoefenaars en hiermee een veilig kader biedt voor beoefenaars en cliënten.

 

Voorafgaand aan een afspraak ben ik als practitioner verplicht om je een CAT-behandelingsovereenkomst in te laten vullen. Deze kun je vinden en downloaden rechtsonder in de balk van de website.

Ben je onder behandeling bij een arts, dan is het altijd raadzaam om te overleggen en open te zijn over het gebruik van de Bloesems van Bach. 

 

  • Een consult bedraagt € 30,00 incl. mix-bottle/behandelflesje, ex. verzendkosten.
  • Een vervolgconsult bedraagt € 25,00 (indien nodig en gewenst) incl. mix-bottle/behandelflesje, ex. verzendkosten.
Falada

Falada is niet actief op het gebied van de reguliere geneeskunde. Aanvullende behandelingen zijn geen vervanging van reguliere behandelingen en geneeswijzen!!

Ik val als therapeut onder WKKGZ-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke WKKGZ geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/