Home » Bach Bloesem

Bach Bloesem ~

Er zijn 38 remedies in het Bach-remedie systeem. Ze werden allemaal ontdekt in de jaren 1920 en 1930 door Dr. Edward Bach, een bekende bacterioloog, arts en patholoog. Elke remedie wordt geassocieerd met een fundamentele menselijke emotie. Mimulus bijvoorbeeld is de remedie voor wanneer we angstig of bang zijn voor iets specifieks wat we kunnen benoemen. Het nemen van de remedie helpt ons onze angst te overwinnen en het met moed tegemoet te treden.

 

Dr. Bach ontwierp zijn systeem om zijn eenvoud. In het begin lijkt het misschien ingewikkeld, maar iedereen kan leren hoe het te gebruiken. De meeste remedies worden in vloeibare vorm verkocht en het idee erachter is dat je de remedies die je nodig hebt met elkaar mengt zodat de mix van remedies overeenkomt met je huidige emotionele gemoedstoestand. Net als Dr. Bach geloven we dat genezing op emotioneel niveau een domino-effect heeft op andere niveaus: een gezond en gebalanceerd emotioneel leven zullen je lichaam toestaan om zijn eigen natuurlijke staat van gezondheid te vinden.

 

Waarom kiezen voor een geregistreerd Bach Practitioner ~

BFPR's zijn mensen uit allerlei takken van het leven die een voorliefde hebben voor de idealen van eenvoud en zelfhulp van Dr. Bach. Dr. Bach geloofde in het behandelen van mensen als individuen. De meest effectieve mix is ​​altijd voor jou persoonlijk gekozen. Je behandelaar zal je adviseren en/of helpen beslissen over de beste remedies voor hoe je je momenteel voelt. BFRP’s zijn in de wereld geroepen om je te helpen de remedies te leren herkennen, zodat je in de toekomst eventueel jezelf en je gezin kunt helpen – maar je kunt altijd een beroep doen op je behandelaar voor hulp en behandelingen wanneer je die nodig hebt.

 

BFRP’s Beoefenaars van het ‘Bach Centre - Bach Foundation International Register of Practitioners’ hebben een erkend en geregistreerd programma van onderwijs en beoordeling gevolgd om te verzekeren dat ze competent zijn om de remedies in de beroepspraktijk te gebruiken. BFRP’s werken onder de ‘Bach Foundation Code of Practice’, die de normen uiteenzet die worden verwacht van professionele beoefenaars en hiermee een veilig kader biedt voor beoefenaars en cliënten.

 

Voor contact met mij over Bach Bloesem Remedies en/of een consult, kun je een email richten aan: bachbloesem@falada.nl  

 

 

“Bach Remedies zijn weldadig in actie, en veroorzaken geen verergering of reactie voor hun effect is om positief te stimuleren en innerlijke balans te herstellen.”

 

Falada

Ik val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/