Disclaimer ~

Falada besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van het weergeven van informatie.
Falada aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website.
Tevens aanvaardt Falada geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Falada opgenomen artikelen, informatie en prijzen.
Aan de inhoud van deze webshop kunt u geen rechten ontlenen.


Falada behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.


Bij de artikelen op deze site is soms de werking van bepaalde stenen of andere zaken aangegeven. Al vele eeuwen wisten natuurvolken dat bijv. stenen een geneeskrachtige werking hebben. Ook worden stenen gebruikt als amuletten ter bescherming en stimulering van positieve invloeden. Edelstenen, en ook edelsteen therapie, worden nog steeds gebruikt om het lichaam de kracht te geven om zichzelf te herstellen. De therapeutische werking van edelstenen berust op hun energetische trillingen. Door een edelsteen te dragen wordt het aura positief beïnvloed.


Een ziekte of klacht wordt meestal veroorzaakt door een afwijkende frequentie in de trillingen van een orgaan of plaats in het lichaam. Door het dragen van een bepaalde edelsteen kunnen deze klachten verminderen.


In de moderne integratieve geneeskunde worden recentelijk steeds meer bewijzen geleverd over de positieve invloed van het creëren van een positieve geestelijke instelling op de lichamelijke toestand en op ziektebeelden. Aanvullende middelen (zoals bijv. edelstenen) kunnen daar naar onze mening een belangrijke bijdrage aan leveren.


Ondanks de magische en helende werking van edelstenen en andere artikelen kunnen deze een arts niet vervangen. Het betreft hier een complementaire therapie, die men in combinatie met de reguliere geneeskunde kan gebruiken.


Bij gezondheidsproblemen raadt Falada daarom altijd aan een gekwalificeerd arts te raadplegen.


Falada aanvaardt geen enkele juridische aansprakelijkheid voor gevolgen van het gebruik van onze artikelen voor medische doeleinden.