• Handmade Art
  • € 50,- shoppen = gratis pakje Wierook
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 75,-

Welkom ~

Bij Falada kom je voor iets persoonlijks, iets uniek en bijzonder. Dit zie je, dit voel je, dit weet je. Uit eigen hand maak ik exclusieve verwisselbare edelsteen-kettingen die je draagt als talisman/amulet voor positiviteit en bescherming.

Geregeld maak ik een edelsteen-ketting in opdracht, geheel naar wens van zijn/haar drager. Hierin stem ik mij af op de persoon en verloopt alles uiteraard in overleg en overeenstemming door persoonlijk contact.

 

De talisman/amuletten die ik op voorraad heb en die beschikbaar zijn, vind je in de webshop onder Talisman/AmuletBekijk alle beschikbare modellen en volg hierin je gevoel. Een talisman/amulet en edelsteen kies je namelijk altijd uit op gevoel. Oftewel, een talisman/amulet en edelsteen kiest jou. 

Naast het maken van talisman/amuletten, ben ik een geregistreerd Bach Bloesem Consulent (BFRP) en werk ik met de Connectie-sensor van Eric Laarakker. Uitgebreide informatie over de Bloesems van Bach, over de Connectie-sensor en over mij kun je in mijn Praktijk vinden en lezen. 

 

Liefs, Annemarie 

Falada ~
Feed your Soul