• Je eigen Talisman/Amulet
  • Snelle levering
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 75,-
Home » Talisman/Amulet

Falada's ~ Talisman/Amulet

Draag je edelsteen als talisman/amulet voor positiviteit en bescherming in een exclusieve verwisselbare edelsteen-ketting van Falada.

Een talisman is een object die energie aantrekt en positieve krachten stimuleert. Een amulet weert negatieve energie en beschermt tegen ongeluk. Een talisman geeft dus geluk en een amulet geeft bescherming. Falada combineert beide aan haar verwisselbare edelsteen-kettingen. 

Het gebruik van een talisman/amulet gaat tot ver in de geschiedenis terug en wordt meestal op het lichaam gedragen om op bovennatuurlijke wijze zijn/haar drager te beschermen. Een talisman/amulet van Falada wordt gedragen als ketting en is daarmee een bijzonder en uniek sieraad.

 

Je Talisman/Amulet kiezen
Je talisman/amulet en edelsteen kies je uit op gevoel. Oftewel, een talisman/amulet en edelsteen kiest jou.
Ieder van ons is namelijk uniek en niemand is hetzelfde. Daarom voelen we ons allemaal op ons eigen manier aangetrokken tot hetgeen we op dat moment in ons leven nodig hebben.

Mocht de jouwe er (nog) niet tussen staan, dan kun je er ook voor kiezen om er één geheel naar wens te laten maken.
Hiervoor kun je contact opnemen via de Contactpagina, WhatsApp of Facebook.

 

Switch your Crystals ~

Hoe verwissel je de edelsteen van jouw talisman/amulet?

In dit filmpje laten wij zien hoe je dat heel gemakkelijk, maar wel met beleid, zelf kunt doen.

Direct boven de steen, oftewel het zakje, zit een kraal. Dit is de schuifkraal zelf en die kun je een stukje omhoog schuiven. Vervolgens kun je dan voorzichtig de steen die erin zit eruit halen en kun je een andere steen van soortgelijk formaat er weer in plaatsen. Schuifkraal weer naar beneden schuiven en voilà.... verwisseld.

 

edelsteen kettingen