• Shop voor unieke items
  • Snelle levering
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 75,-
Home » Kettingen/Talisman

Falada's ~ Talisman

 Een Uniek exemplaar voor een Uniek persoon.

Exclusieve handgemaakte edelsteen-kettingen / talismannen van Falada.
Draag jouw dierbare edelsteen in een talisman en trek positiviteit en geluk aan. Een talisman verbindt de bezitter met de spirituele wereld voor energetische bescherming en genezing.

Welke is jouw Talisman?
Kies je 'lucky charm' uit op gevoel, dan weet je zeker dat je goed zit! Mocht je er niet uitkomen, dan maak ik er één voor je geheel naar wens en op maat.

Ieder van ons is uniek en net zo uniek is het kiezen van een edelsteen en een voor jouw bestemde edelsteen ketting. Geen één is namelijk hetzelfde en we voelen ons allemaal op ons eigen manier aangetrokken tot hetgeen we op dat moment in ons leven nodig hebben. Naast de sterke intentie die onze kettingen uitstralen, zijn het ook nog eens prachtige sieraden om te dragen en/of om cadeau te geven.

 

 

Switch your Crystals ~

Hoe verwissel je de edelsteen van jouw edelsteen-ketting?

In dit filmpje laten wij zien hoe je dat heel gemakkelijk, maar wel met beleid, zelf kunt doen.

Direct boven de steen, oftewel het zakje, zit een kraal. Dit is de schuifkraal zelf en die kun je een stukje omhoog schuiven. Vervolgens kun je dan voorzichtig de steen die erin zit eruit halen en kun je een andere steen van soortgelijk formaat er weer in plaatsen. Schuifkraal weer naar beneden schuiven en voilà.... verwisseld.

 

edelsteen kettingen