Home » Bach Bloesem » Water Violet

Water Violet ~

Echte Water Violet mensen hebben de neiging om oprecht, rustig en vol waardigheid te zijn. Ze geven de voorkeur aan hun eigen gezelschap of dat van een paar goede vrienden.

 

We hebben baat bij de  remedie wanneer ons natuurlijke gereserveerdheid een barrière tussen ons en anderen heeft opgebouwd, ons eenzaam achterlatend en niet meer in staat om contact te maken met degenen in de buurt. Water Violet helpt ons weer in balans te brengen zodat we meer betrokken kunnen zijn bij de mensheid.

Water Violet voor Dieren ~

Echte eenlingen zijn zeldzaam in de paarden/dierenwereld, omdat nagenoeg alle dieren sociaal zijn en van nature uit gezelschap nodig heeft om in het wild te overleven. Water Violet dieren zijn niet schuw of angstig zoals Mimulus-dieren, maar geven er de voorkeur aan om meer op zichzelf te zijn dan de meesten, of tonen een duidelijke voorkeur om alleen te zijn met hun metgezel en weg van de rest van de kudde/groep. De remedie van Water Violet helpt wanneer dieren als deze behoefte hebben om met de wijdere wereld om te gaan, maar niet meer weten hoe.

Waar op te letten ~

  • Dieren die afstandelijk zijn en vertrouwdheid weigeren, maar geen enkel teken van angst vertonen.
  • Relatieve eenlingen die liever op zichzelf blijven, of hun metgezellen met zorg kiezen.