Falada's ~ Edelsteen kettingen

Draag je edelsteen voor geluk, positiviteit en bescherming in een exclusieve verwisselbare edelsteen-ketting van Falada. Falada brengt deze elementen met een vleugje spiritualiteit samen in haar handgemaakte kettingen om ze te kunnen dragen als talisman of amulet. Alle edelsteen kettingen worden door mij met de hand gemaakt en elke ketting wordt voorzien van een label met mijn logo.

 

Een talisman is een object die energie aantrekt en positieve krachten stimuleert. Een amulet weert negatieve energie en beschermt tegen ongeluk. Een talisman geeft dus geluk en een amulet geeft bescherming, maar hoe je dit ook bekijkt, beide staan voor positiviteit en het is maar net waar jij de voorkeur aan geeft. Het gebruik van een talisman/amulet gaat tot ver in de geschiedenis terug en wordt meestal op het lichaam gedragen om op bovennatuurlijke wijze zijn/haar drager te beschermen. Een talisman/amulet van Falada is daarom een bijzonder en uniek sieraad.

 

Je edelsteen ketting kies je uit op gevoel. Oftewel, de edelsteen ketting kiest jou. Waarom? Omdat ieder mens uniek is en we allemaal op ons eigen manier aangetrokken worden tot hetgeen we op dat moment in ons leven nodig hebben. 

 

Liever een edelsteen ketting naar eigen wens samenstellen? Of heb je zelf al een mooie edelsteen en wil daar graag je eigen unieke ketting voor? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina of neem contact op via WhatsApp.


Switch your Crystals ~

Hoe verwissel je de edelsteen van jouw edelsteen-ketting/talisman?

In dit filmpje laat ik je zien hoe je dat heel gemakkelijk, maar wel met beleid, zelf kunt doen.

Direct boven de steen, oftewel boven het zakje, zit een kraal. Dit is de schuifkraal die je een stukje omhoog kunt schuiven. Vervolgens kun je dan voorzichtig de steen die erin zit eruit halen en kun je een andere steen van soortgelijk formaat er weer in plaatsen. Schuifkraal weer naar beneden en voilà.... verwisseld.

 

Onderhoud
Draag jouw edelsteen sieraad met zorg voor langdurig (draag)plezier en optimale levensduur. Vermijd zoveel mogelijk contact met water. Veel edelsteen soorten en het waxkoord houden hier niet van. Ga er dus niet mee onder de douche, in bad of mee zwemmen. Leg je sieraad ook niet (te lang) in de (volle) zon. Het waxkoord kun je eventueel van extra bescherming voorzien door deze te behandelen met water- en vuilafstotend spray.