Wij zijn met vakantie van 9 t/m 24 september

Falada's ~ Edelsteen kettingen

Draag je edelsteen voor geluk, positiviteit en bescherming in een exclusieve verwisselbare edelsteen-ketting van Falada. Falada brengt deze elementen en spiritualiteit samen in haar handgemaakte kettingen en zo draag je jouw ketting als talisman/amulet. Alle edelsteen-kettingen worden door mij persoonlijk in liefdevol handwerk gemaakt en elke kettingen wordt voorzien van een label met mijn logo, wat hen identificeert als een echte Falada talisman of amulet.

 

Een talisman is een object die energie aantrekt en positieve krachten stimuleert. Een amulet weert negatieve energie en beschermt tegen ongeluk. Een talisman geeft dus geluk en een amulet geeft bescherming, maar hoe je dit ook bekijkt, beide staan voor positiviteit en het is maar net waar jij de voorkeur aan geeft. Het gebruik van een talisman/amulet gaat tot ver in de geschiedenis terug en wordt meestal op het lichaam gedragen om op bovennatuurlijke wijze zijn/haar drager te beschermen. Een talisman/amulet van Falada is daarom een bijzonder en uniek sieraad.

 

Je edelsteen-ketting/talisman/amulet kies je uit op gevoel. Oftewel, een edelsteen-ketting/talisman/amulet kiest jou.
Een ieder van ons is uniek en daarom voelen we ons allemaal op ons eigen manier aangetrokken tot hetgeen we op dat moment in ons leven nodig hebben. 

 

Liever een edelsteen ketting naar eigen wens samenstellen? Of heb je zelf al een mooie edelsteen en wil daar graag je eigen unieke ketting voor? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina of neem contact op via WhatsApp.


Switch your Crystals ~

Hoe verwissel je de edelsteen van jouw edelsteen-ketting/talisman?

In dit filmpje laat ik je zien hoe je dat heel gemakkelijk, maar wel met beleid, zelf kunt doen.

Direct boven de steen, oftewel boven het zakje, zit een kraal. Dit is de schuifkraal die je een stukje omhoog kunt schuiven. Vervolgens kun je dan voorzichtig de steen die erin zit eruit halen en kun je een andere steen van soortgelijk formaat er weer in plaatsen. Schuifkraal weer naar beneden en voilà.... verwisseld.