Home » Praktijk/Over Mij

Welkom, wat mooi dat je er bent! ~

Ik ben Annemarie Loose, de grondlegster van Falada en ben gevestigd in het Noord-Hollandse Heemskerk, Nederland. Vanuit een innerlijk verlangen naar balans, harmonie en een gelukkig leven, voor mijzelf, voor een ander en voor ieder levend wezen, is mijn levensdoel door de jaren heen aan mij duidelijk geworden en is Falada ontstaan. Falada geeft vorm en beeld aan wie ik ben, wat ik doe, waar ik in geloof en hoe ik mens en dier kan en mag helpen en ondersteunen.

 

"Laat de natuur tot je spreken en zie de eenvoud van ons bestaan in alles weer terug."

Balans is Sleutel ~

In balans zijn met lichaam, geest en ziel is essentieel voor een gezond en gelukkig leven. Balans is overal in terug te vinden, in ons, om ons heen, in de natuur, de aarde en het universum. Balans is de sleutel en balans behouden is iets wat we voor onszelf ons hele leven met zorg moeten bewaken. Jezelf hiervan 'bewust worden' of 'zelf-bewustwording' is waar dit proces begint.

 

Bewust worden van ons 'zijn' en onze oorspronkelijke verbinding met de natuur is vandaag de dag steeds meer aan de orde. Veel mensen, waaronder ikzelf net zo goed, ondergaan innerlijke transformaties en veranderingen, zijn hoog-sensitief (HSP) en voelen de dingen feilloos aan. Een proces van ontwaken en bewustwording van dat wij allemaal deel uit maken van een groter geheel. Dat wij allemaal verbonden zijn met de Bron en dat een ieder uniek is met eigen levenslessen en levensdoel. Door bij jezelf te komen, jezelf te zijn en jezelf te blijven komt er balans, harmonie en verlichting.

 

Om dit voor onszelf zo goed als mogelijk te bereiken kunnen we soms wel wat extra hulp en ondersteuning gebruiken. We staan er namelijk nooit alleen voor. Falada biedt hierin aanvullende/complementaire behandelingen en werkt met bronnen en producten uit de Natuur zoals; Bach Bloesem Remedies, Harmonics frequenties & Phytonics van ‘Den Hoek’, Dr. Schüssler Celzouten en soms ook andere natuurlijke kruiden en/of supplementen. Aanvullende en ondersteunende behandelingen zijn een op het individu afgestemde wijze en een uitstekende en veilige manier om naast eventuele reguliere behandelingen in te zetten.

 

Falada is dus niet actief op het gebied van de reguliere geneeskunde en aanvullende behandelingen zijn dan ook geen vervanging van reguliere behandelingen en geneeswijzen!!!

De Praktijk ~

Falada is een energetische praktijk voor natuurlijke ondersteuning van het zelf-genezend vermogen voor mens en dier. De aanvullende en natuurlijke ondersteuningen waarmee Falada werkt vallen onder de complementaire geneeswijzen. Dit zijn aanvullende behandelingen. Complementaire geneeswijzen vervangen dus niet de reguliere geneeskunde!

 

Complementaire en aanvullende behandelingen zien het individu als geheel. Dit wil zeggen dat vooral andere factoren dan de symptomen de behandeling bepalen. Denk hierbij aan (vaste) denkpatronen, leefwijze, stressvolle gebeurtenissen en minder tastbare zaken als energievelden en aura’s. De complementaire geneeskunde streeft naar de behandeling van het individu zelf zoals die is met al zijn gevoelens en emoties en welke helpen het zelf-genezend vermogen te activeren voor verlichting, opruimen van blokkades en het herstellen van innerlijke balans. 

 

Balans is de sleutel en in balans zijn met lichaam, geest en ziel is essentieel voor een gezond en gelukkig leven.

Falada betekent... ~

Falada betekent ‘gesproken’ in het Portugees en grote kans dat je Falada ook kent als het sprekende paard uit het sprookje 'De Ganzenhoedster' van de gebroeders Grimm. Dit gegeven is eigenlijk voor mij de reden die ertoe geleid heeft dat Falada een ode is aan het leven zelf en dat alles en iedereen zijn eigen stem heeft. 

Falada is de "stem" voor iedereen zodat wij allemaal worden gehoord en als gelijke worden behandeld. Een stem die ons helpt om de Natuur, de Spirits en de Dieren weer te leren begrijpen en te respecteren, zoals zij ook ons respecteren. Het is de stem die ons helpt te ontwaken, ons helpt zelfbewust te worden, te helen, te herenigen en te herinneren wie en wat we werkelijk zijn en dat we allemaal deel uitmaken van een groter geheel.

 

Liefde is ons bewustzijn en liefde overwint alles ~ Alles is Energie en Balans is de Sleutel ~ Falada staat voor dit alles symbool.

 

Liefs, Annemarie ~ Falada

Falada

Falada is officieel opgericht op 4 augustus 2014 en is hiermee een eerbetoon aan mijn paard ‘Pride’, wiens stem voortleeft in Falada. Falada was van kleins af aan al in mij aanwezig, wachtend, tot de tijd rijp was om naar het oppervlak te drijven en mij te doen ontwaken. Het is aan mij om Falada naar buiten te brengen en het op zichzelf iets groters te vertegenwoordigen dan enkel onszelf.

IM~Makkeda's Pride B