Access Energetic Facelift® ~

Ontstress, ontspan en ervaar innerlijke rust tijdens een heerlijk ontspannende Access Energetic Facelift ®. Een, door middel van drukpunten, activerende hands-on gezichtsbehandeling die doorwerkt in het gehele lichaam.

De Access Energetic Facelift ® is een combinatie van diepwerkende lichaamsprocessen van Acces Consciousness ® die een weldadige, ontspannende en verjongende uitwerking hebben op je gehele lichaam. Het is eigenlijk meer een algehele lichaamslift dan een Facelift alleen. De energieën waarmee gewerkt wordt zijn er speciaal op gericht om de gevolgen van stress, veroudering en de zwaartekracht te transformeren. Het ontdoet het lichaam van stress en vermindert de rimpeltjes en lijntjes. En dit alles zonder operaties, peelings of injecties en met behoud van je natuurlijke uiterlijk en mimiek.

 

Hoe gaat een Energetic Facelift in zijn werk?

De Energetic Facelift behandeling is een hands-on behandeling, een zachte aanraking op het gezicht en de nek. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van 29 krachtige Access lichaamsprocessen (energieën). Deze energieën worden via je hoofd en nek aangeboden en werken door je gehele lichaam heen.

Als je lichaam tot op cel niveau stress los kan laten zal de verjonging op een natuurlijke manier van binnenuit ontstaan.

Naast de positieve uitwerking op het uiterlijk werkt de energie ook door op andere ongemakken die vaak met veroudering in verband worden gebracht. Zo kan het zomaar zijn dat je na de behandeling verbetering bemerkt in je slaappatroon, spijsvertering, hormoonhuishouding en meer flexibiliteit. Veel mensen ervaren meer innerlijke rust en ruimte, een beetje alsof ze op een ontspannende vakantie zijn geweest.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Een sessie duurt ongeveer 60 tot 90 minuten en bedraagt € 45,-

Voorafgaand aan een afspraak ben ik als practitioner verplicht u een CAT-behandelingsovereenkomst in te laten vullen. Deze kunt u vinden en downloaden rechtsonder in de balk van de website.

 

Falada

Falada is niet actief op het gebied van de reguliere geneeskunde. Aanvullende behandelingen zijn geen vervanging van reguliere behandelingen en geneeswijzen!!

Ik val als therapeut onder WKKGZ-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke WKKGZ geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Reactie plaatsen

Reacties

Natascha
3 jaar geleden

Vorige week heb ik een behandeling Acces Energetic Facelift ondergaan.
In een hele fijne ruimte en de energie die Annemarie heeft kwam ik al snel in een heerlijke relaxde roes. De uitwerking in de dagen erna was duidelijk te merken aan ontspannen nachtrust en een uitgerust gevoel.
Deze behandeling kan ik echt aanraden aan iedereen de even een lekker moment voor zichzelf nodig heeft!

Bedankt Annemarie en tot snel.
Groetjes
Natascha

Renate
3 jaar geleden

Ik heb op 6 september jl. de Access Energetic Facelift mogen ontvangen van Annemarie.
Na een lange, zware autorit kwam ik gestrest bij Annemarie binnen. En in het begin van de behandeling was het heel even moeilijk om 'uit mijn hoofd' te komen. Maar dat duurde maar heel kort.
Want al snel begon de energie te stromen. Voelde ik het tintelen. Eerst in mijn voeten en daarna mijn handen. Ik zakte weg in de diepe ontspanning, tussen waken en slapen in. Alle besef van plaats en tijd was even weg.
Na de behandeling ben ik even een stukje gaan wandelen om even 'te landen'.

De behandeling heeft de hele avond doorgewerkt. Ik had een hele relaxte avond, waar ik normaal nog van hot naar haar rond ren en van alles 'moet'. En ik heb als een roos geslapen.

En ook nu, de morning after, sta ik nog steeds in de relax-modus. Ik hoop en denk dat dit gevoel nog wel even blijft.

Kortom, de Access Energetic Facelift is een aanrader. Een cadeautje voor jezelf!

Dank je Annemarie voor dit cadeautje.

Lis
3 jaar geleden

Hele fijne energetische facelift behandeling ondergaan waarbij ik mijn energiebanen nog nooit zo sterk heb gevoeld.
Hele fijne unieke ervaring waarbij ik de volgende dag heel fijn opstond en probleem zones waar ik last van had weg waren.

Voor de herhaling vatbaar en zou het iedereen aanraden voor een rust moment voor je zelf maar ook als je stress heb of niet lekker in je vel of net het setje nodig heb om je lijf weer even te boosten!

Bedankt Annemarie !
Liefs lis