Access Consciousness®~

Access Consciousness biedt pragmatische tools en technieken
om datgene in je leven te veranderen wat jij altijd al graag wilde veranderen.
Door de kunst van het stellen van vragen, d.m.v. verbale processen, door het toepassen van energetisch lichaamswerk zoals b.v. de Bars, begin je te ontsluiten waar jij vast zit in de beperkingen van deze realiteit met beperkte keuzemogelijkheden. Des te meer vragen je stelt, des te meer keuzes heb je beschikbaar, des te meer bewustzijn krijg jij van de mogelijkheden. Access Consciousness biedt je mogelijkheden om volledig bewust te worden en te gaan functioneren als het bewuste wezen dat je werkelijk bent.

 

De doelstelling van Access is een wereld van Bewustzijn & Eenheid creëren
Bewustzijn & Eenheid omvat alles en veroordeelt niets. Het is het vermogen om in elk moment in je leven aanwezig te zijn, zonder jezelf of iemand anders te veroordelen. Het is het vermogen om alles te ontvangen, niets te veroordelen, en het hele universum te laten zijn wat het is. Zodra je geen oordeel meer over iets hebt, kun je kijken naar alles en het zien zoals het is; niet zoals jij wilt dat het is, niet voor wat het zou moeten zijn, maar gewoon zoals het is. Vanuit deze ruimte kun je alles veranderen en creëren wat je in je leven wenst; groter dan wat je op dit moment hebt en meer dan wat je je kunt voorstellen.

 

Het streven van Access is Empowerment
Alles in Access Consciousness draait erom om jou te versterken in het besef dat jij alles oneindig kunt waarnemen, weten, zijn en ontvangen. Het doel is jou in staat te stellen om te allen tijde te weten dat je weet. Als een ieder van ons in zijn/haar potentieel stapt, worden de mogelijkheden die voor ons allen gecreëerd worden, oneindig veel groter.

Falada

Falada is niet actief op het gebied van de reguliere geneeskunde. Aanvullende behandelingen zijn geen vervanging van reguliere behandelingen en geneeswijzen!!

Ik val als therapeut onder WKKGZ-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke WKKGZ geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/