Access Bars® ~

Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. In de snelle maatschappij van tegenwoordig en in tijden van druk en stress is het meer dan welkom om de balans tussen inspanning en ontspanning te herstellen.

 

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc. Door deze punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

 

Om in computertermen te spreken. Je defragmenteert je harde schijf. Dit zorgt voor ruimte om meer helpende overtuigingen en emoties te installeren. Zo kun je het leven gaan leven dat je altijd al graag hebt willen leven, met meer gemak, vreugde en overvloed.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Een sessie duurt ongeveer 60 tot 90 minuten en bedraagt € 45,- 

Voorafgaand aan een afspraak ben ik als practitioner verplicht u een CAT-behandelingsovereenkomst in te laten vullen. Deze kunt u vinden en downloaden rechtsonder in de balk van de website.

 

Voor welke klachten kan een Access Bars sessie heilzaam zijn?
Een sessie kan heilzaam werken op allerlei lichamelijke en geestelijke aspecten. Denk hierbij aan;

 • angsten en fobieën
 • depressie
 • psychische klachten
 • vermoeidheid
 • slapeloosheid
 • lichamelijke (pijn) klachten
 • hypersensitiviteit
 • betere concentratie
 • helderder in het hoofd
 • beter bij jezelf blijven
 • betere leerprestaties
 • stress verminderend
 • immuunsysteem versterkend
 • verbetert de relatie met jezelf en anderen
 • een positievere houding ten opzichte van het leven

 

“in het ergste geval voel je je na een Access Bars sessie zo ontspannen alsof je een heerlijke massage hebt gekregen, in het beste geval verandert je leven ten goede”

 

Hoe werkt een Access Bars sessie?
Door het met de vingertoppen zachtjes aanraken van de 32 Bars punten door de behandelaar vindt er een energiestroom plaats. Je kunt dit vergelijken met het aanraken van de polen van een batterij. Een sessie duurt ongeveer 1 tot 1 ½ uur.

Door aanraking van de punten wordt de energie van de vastgezette ervaringen die op de harde schijf zijn opgeslagen verwijderd.

 

Wat wordt er verwijderd tijdens een sessie?
Dit kunnen ervaringen zijn zoals beperkende overtuigingen, negatief zelfbeeld, angsten en alles wat je in je leven kan beperken om voluit te leven. Kortom deze punten ontladen de gedachten, gevoelens, emoties, overwegingen en houdingen die je in je leven hebt opgeslagen.

 

Klinkt mooi, maar is daar ook bewijs van?
Wetenschappelijk onderzoek verricht door neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin toont aan dat een Bars sessie een heilzame werking heeft op de thalamus, een belangrijk gebied in de hersenen die de meeste binnenkomende zintuiglijke prikkels verwerkt. Ook is aangetoond dat een Access Bars Sessie invloed heeft op het elektrisch functioneren van de hersenen. Tijdens een Bars sessie bewegen de hersengolven naar Theta, de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase (Delta). Hierdoor krijg je toegang tot en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen, emoties en meningen die je huidige leven bepalen.

Falada

Falada is niet actief op het gebied van de reguliere geneeskunde. Aanvullende behandelingen zijn geen vervanging van reguliere behandelingen en geneeswijzen!!

Ik val als therapeut onder WKKGZ-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke WKKGZ geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Reactie plaatsen

Reacties

Gerrit Renken
2 jaar geleden

Ik heb nu meerdere behandelingen gehad. Na elke behandeling voel ik dat ik geen stress of spanning meer ervaar. Voor mij erg belangrijk omdat ik in een revalidatie proces zit. Hier ondervindt ik veel stress en spanning van en de access bars sessies helpen enorm om hier vanaf te komen. Het is verder ook gewoon erg ontspannend. Ook onderga ik een Bach bloesems behandeling. Ook deze help mij enorm om om te gaan met de situatie waarin ik verkeer. Ik was erg emotioneel en erg negatief en sinds de Bach bloesem behandeling is dit sterk veranderd in positieve zin. Het brengt rust en reinheid en brengt me terug in balans. Ik kan daarom ook beiden aan iedereen aanraden die ook z'n balans terug wil vinden

Jolanda Levinson
2 jaar geleden

Na mijn access bars sessie zeer ontspannen gevoel. Heerlijke ervaring, het voelde alsof ik in zee lag en de golven over mij heen spoelde. Ik heb de laatste tijd veel negatieve energie om mij heen gehad en deze lijkt er nu uit te komen. Ziek en lijfelijk beroerd, maar innnerlijk meer rust en ontspanning. De negatieviteit lijkt weg te vloeien. Absoluut een aanrader.

Natascha
3 jaar geleden

De Acces Bar behandeling is mij zeer goed bevallen, volledige ontspanning en rust in mijn hoofd. De dagen erna heb ik als het ware met mijn hoofd in de wolken gelopen, ik kan de behandeling echt aanraden.

Mike de Boer
3 jaar geleden

Vorige week vrijdag heb ik een Acces Bar behandeling mogen ontvangen en sindsdien ervaar ik veel meer rust en ontspanning in mijn lichaam, en mentaal stroomt het ook allemaal veel makkelijker lijkt wel. Tevens merk ik op dat mijn concentratie problemen een flink stuk zijn weggeëbt. Ik had een lezing afgelopen weekend en ondanks de aanwezigheid van heel veel mensen kon ik het gewoon blijven volgen. Ik denk dat ik vaker terugga, want ook de behandeing zelf is erg prettig om te ervaren.

Tessa Wever
3 jaar geleden

Ontzettend interessant lijkt mij dit. Helaas woon ik niet in Nederland maar als ik in de buurt ben....