Shop voor 20% Korting op alles met Code: FEEST2022

About me ~

Ik zal mij eerst even voorstellen. Ik ben Annemarie Loose, oprichtster van Falada en ben gevestigd in de kop van Drenthe, Nederland. Nadat ik, na een nogal bewogen leven, in een rustiger vaarwater ben gekomen is mijn persoonlijke proces en bewustwording pas echt begonnen. Vanuit een innerlijk verlangen naar rust, balans en harmonie in mijn leven, is mijn doel aan mij duidelijk geworden. Ik ben gaan onderzoeken, leren en studeren, behandelingen met o.a. Bach Bloesem, Access Bars® en Connection-Treatment gaan ervaren en ben dit, na de nodige opleidingen en cursussen, gaan toepassen in mijn praktijk Falada. Falada geeft vorm en beeld aan wie ik ben, wat ik doe, waar ik in geloof en hoe ik mens en dier mag helpen en ondersteunen met de aanvullende behandelingen waarmee ik werk.

 

Falada betekenis ~

Falada betekent ‘gesproken’ in het Portugees en grote kans dat je Falada ook kent als het sprekende paard uit het verhaal 'De Ganzenhoedster' van de gebroeders Grimm. Dit gegeven is eigenlijk voor mij de reden die ertoe geleid heeft dat Falada een ode is aan het leven zelf en dat alles en iedereen zijn eigen stem heeft. 

Falada is de "stem" voor iedereen zodat wij allemaal worden gehoord en als gelijke worden behandeld. Een stem die ons helpt om de Natuur, de Spirits en de Dieren (weer) te leren begrijpen en te respecteren, zoals zij ook ons respecteren. Het is de stem die ons helpt te ontwaken, ons helpt zelfbewust te worden, te helen, te herenigen en te herinneren wie en wat we werkelijk zijn en dat we allemaal deel uitmaken van een groter geheel. Falada staat hiervoor symbool.

Warme groet, Annemarie ~ Falada

Falada

Falada is officieel opgericht op 4 augustus 2014 en is hiermee een eerbetoon aan mijn paard ‘Pride’, wiens stem voortleeft in Falada. Falada was van kleins af aan al in mij aanwezig, wachtend, tot de tijd rijp was om naar het oppervlak te drijven en mij te doen ontwaken. Het is aan mij om Falada naar buiten te brengen en het op zichzelf iets groters te vertegenwoordigen dan enkel onszelf.

ILM ~ Makkeda's Pride B ~ 04-08-1998/12-02-2013

 

Falada is niet actief op het gebied van de reguliere geneeskunde. Aanvullende behandelingen zijn geen vervanging van reguliere behandelingen en geneeswijzen!!

Ik val als therapeut onder WKKGZ-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke WKKGZ geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/