Welkom, wat mooi dat je er bent! ~

Ik ben Annemarie Loose, de grondlegster van Falada en ben gevestigd in het Noord-Hollandse Heemskerk, Nederland. Vanuit een diep innerlijk verlangen naar balans, harmonie en een gelukkig leven voor mezelf en voor ieder levend wezen is mijn levensdoel mij duidelijk geworden en is Falada geboren. Falada geeft vorm en beeld aan waar ik voor sta en hoe ik mens en dier kan en mag helpen en ondersteunen.

Laat de natuur tot je spreken en zie de eenvoud van ons bestaan in alles weer terug.

Voor alle dieren, en vooral paarden, heb ik die extra intense liefde in mijn hart en streef voor hen naar een gelijkwaardig leven en gelijke behandeling door hen energetisch een "stem" te geven, zodat zij gehoord en gezien worden. Een stem die ons helpt om de Natuur en de Dieren weer te leren begrijpen en te respecteren, zoals zij ook ons respecteren.

 

Balans is Sleutel ~

In balans zijn met lichaam, geest en ziel is essentieel voor een gezond en gelukkig leven. Balans is overal in terug te vinden, in ons, om ons heen, in de Natuur, de aarde en dus in het Universum. Balans is de sleutel en balans behouden is iets wat we ons hele leven met zorg moeten bewaken. Jezelf hiervan “bewust worden” of “zelf-bewustwording” is waar dit proces begint.

 

Bewust worden van ons “zijn” en onze oorspronkelijke verbinding met de Natuur is vandaag de dag steeds meer aan de orde. Vele mensen, waaronder ikzelf net zo goed, ondergaan innerlijke transformaties en veranderingen, zijn hoog-sensitief (HSP) en voelen dit in heel hun wezen. Een proces van ontwaken en bewustwording van dat wij allemaal deel uit maken van een groter geheel. Dat wij allemaal verbonden zijn met de Bron en dat een ieder uniek is met eigen levenslessen en levensdoel. Door bij jezelf te komen, jezelf te zijn en jezelf te blijven komt er balans, harmonie en verlichting.

 

Om dit voor onszelf zo goed als mogelijk te bereiken kunnen we soms wel wat extra hulp en ondersteuning gebruiken. We staan er namelijk nooit alleen voor. Falada biedt hierin aanvullende/complementaire behandelingen en werkt met bronnen en producten uit de Natuur zoals; Bach Bloesem Remedies, Harmonics frequenties & Phytonics van ‘Den Hoek’, Dr. Schüssler Celzouten en mogelijk andere natuurlijke kruiden en/of supplementen. Al deze producten zijn veilig in gebruik en kennen geen bijwerkingen. Aanvullende en ondersteunende behandelingen zijn dan ook een uitstekende en veilige manier om naast eventuele reguliere behandelingen in te zetten.

 

Falada is dus niet actief op het gebied van de reguliere geneeskunde en aanvullende behandelingen zijn dan ook geen vervanging van reguliere behandelingen en geneeswijzen!

De Praktijk ~

Falada is een energetische praktijk voor natuurlijke ondersteuning van het zelf-genezend vermogen voor mens en dier. De aanvullende en natuurlijke ondersteuningen waarmee Falada werkt vallen onder de complementaire geneeswijzen. Dit zijn aanvullende behandelingen. Complementaire geneeswijzen vervangen dus niet de reguliere geneeskunde!

 

Complementaire en aanvullende behandelingen zien het individu als geheel. Dit wil zeggen dat vooral andere factoren dan de symptomen de behandeling bepalen. Denk hierbij aan (vaste) denkpatronen, leefwijze, stressvolle gebeurtenissen en minder tastbare zaken als energievelden en aura’s. De complementaire geneeskunde streeft naar de behandeling van het individu zelf zoals die is met al zijn gevoelens en emoties en welke helpen het zelf-genezend vermogen te activeren voor verlichting, opruimen van blokkades en het herstellen van innerlijke balans. 

 

Balans is de sleutel en in balans zijn met lichaam, geest en ziel is essentieel voor een gezond en gelukkig leven.

Falada betekent... ~

Falada betekent ‘gesproken’ in het Portugees en de meeste kennen Falada als een prachtig wijs paard uit een sprookje van Grimm dat de menselijke taal kon spreken. Dat laatste is eigenlijk wel de hoofdreden die ertoe geleid heeft dat Falada een ode is aan al het leven op aarde, aan de Natuur en aan alle paarden en alle dieren op onze planeet. Falada is de stem die voor iedereen spreekt zodat wij allemaal worden gehoord en als gelijke worden behandeld. Het is de stem die ons helpt te ontwaken, ons helpt zelfbewust te worden, te helen, te herinneren wie en wat we werkelijk zijn en dat we allemaal deel uitmaken van een groter geheel.

Liefde is ons bewustzijn en liefde overwint alles ~ Alles is Energie en Balans is de Sleutel ~

Falada staat voor dit alles symbool.

 

Liefs, Falada ~ 

Falada

Falada is officieel opgericht op 4 augustus 2014 en is hiermee een eerbetoon aan mijn paard ‘Pride’, wiens stem voortleeft in Falada. Falada is van kleins af aan al in mij aanwezig, wachtend tot de tijd rijp was om naar het oppervlak te drijven en mij te doen ontwaken. Het is aan mij om Falada naar buiten te brengen en het op zichzelf iets groters te vertegenwoordigen dan enkel onszelf.