Home » Bach Bloesem » Willow

Willow ~

Voor diegenen die te maken hebben gekregen met tegenslag of pech en die moeite hebben dat te aanvaarden, zonder zich er overigens al te zeer over te beklagen, omdat ze het leven tezeer laten afhangen van succes. Ze hebben het gevoel dat ze een dergelijke beproeving niet verdiend hebben, dat het niet eerlijk was, en daar zijn ze verbitterd over geraakt. Vaak hebben ze geen belangstelling meer voor de dingen en activiteiten waar ze vroeger nog van konden genieten.

 

Willow kan je helpen om het heft weer in eigen hand te nemen en de oorzaak en gevolg te herkennen en laat je de samenhang zien tussen je denken en de externe gebeurtenissen. Willow laat je zien dat je kapitein bent van je eigen schip. Oftewel je lot in eigen hand nemen en dus verantwoordelijk zijn voor hun eigen leven of genezing.

Zo ontwikkel je opnieuw de kracht van positief denken. Je gaat meer en meer positieve situaties aantrekken. Je gevoelens ontdooien. Je gaat rust, vertrouwen en optimisme uitstralen. 

Willow voor Dieren ~

Willow kan moeilijk te vinden zijn bij paarden en andere dieren omdat er altijd overwegende alternatieve remedies zijn, zoals Wild Oat en Gentian. Over het algemeen neigen Willow-dieren introversie en lijken ze naar binnen gericht. Dit is vaak het geval bij koudbloedige rassen, die minder op hun omgeving en metgezellen lijken te reageren.

Waar op te letten ~

  • Introversie.
  • Gebrek aan enthousiasme.
  • Gebrek aan reageren op hun omgeving en andere dieren.