Home » Bach Bloesem » Vervain

Vervain ~

Vervain mensen zijn perfectionisten met een scherp gevoel voor rechtvaardigheid. Ze zijn gezegend met extreme mentale energie die ze gewillig in onderwerpen gooien waarin ze geloven. Het enthousiasme van Vervain kan aanstekelijk zijn en ze voelen een sterke behoefte om anderen te overtuigen van hun eigen standpunt. Maar in het uiterste geval lopen ze het gevaar té fanatiek te worden, niet in staat om naar alternatieve standpunten te luisteren, en ze kunnen zichzelf overbelasten omdat ze het moeilijk vinden om stoppen en te ontspannen.

 

Wanneer we in deze toestand zijn, helpt de remedie ons om ons evenwicht te herstellen, zodat lichaam en geest hersteld worden. Het moedigt de wijsheid aan om van het leven en het verstrijken van de tijd te genieten in plaats van altijd de behoefte te voelen om actief te zijn.

Vervain voor Dieren ~

Vervain-paarden en andere dieren zijn geïnteresseerd en enthousiast over dingen. Ze komen aanrennen zodra je het veld in komt, willen je direct begroeten en achterhalen wat er vandaag staat te gebeuren. Tegelijkertijd hebben ze een sterk gevoel van goed en kwaad, en als ze het gevoel hebben dat je te grof bent, zullen ze snel protesteren.

Waar op te letten ~

  • Overmatige uitbundigheid en over-enthousiasme.
  • Gefixeerd en/of geobsedeerd zijn op iets.
  • Hyperactiviteit.
  • Vurige woede over onrecht.
  • Dieren die snel gefrustreerd raken wanneer ziekte, opsluiting of onvermogen betekent dat ze hun normale zaken niet kunnen uitvoeren.