Star of Bethlehem ~

Star of Bethlehem is de remedie tegen de naweeën van shock (trauma), zoals wordt veroorzaakt door onverwacht slecht nieuws of een onverwachte en ongewenste gebeurtenis. Het kan net zo goed worden gebruikt voor de gevolgen van een schok (trauma) die vele jaren geleden is ontvangen, zelfs heel vroeg in de kindertijd. Dit is ook de remedie voor dat gevoel van leegte en verlies die we voelen wanneer een geliefde sterft of weggaat. Star of Bethlehem is de balsem voor de ziel en een geruststellende en helende remedie om te nemen in dergelijke omstandigheden.

Star of Bethlehem voor Dieren ~

Paarden of andere dieren die Star van Bethlehem nodig hebben, lijden meestal aan trauma, schok, posttraumatische stress, verdriet en verlies. We zien dit vaak bij verwaarloosde en mishandelde dieren, ofwel dieren met traumatische ervaringen. Dieren die zijn gered en/of opgevangen hebben vrijwel altijd baat bij de genezende werking van Star of Bethlehem. Dit is ook de remedie voor dat gevoel van leegte en verlies dat wordt gevoeld wanneer een geliefde sterft of weggaat.

 

Star of Bethlehem is een geruststellende remedie en helpt bij het genezingsproces om alle traumatische ervaringen te overwinnen. Terwijl ze in hun genezingsproces zitten, zal hun mentale kracht toenemen en hun geest helderder. Ze zullen overwinnen en mentaal sterker worden. Heb je wel eens opgemerkt dat geredde dieren heel goed weten dat ze gered zijn en zelfs dankbaarder zijn, ondanks wat ze hebben meegemaakt.

Waar op te letten ~

  • Dieren, vooral geredde dieren, die worstelen met de liefdevolle behandeling en verzorging.
  • Dieren die duidelijk zichtbaar zijn onderworpen aan trauma en/of mishandeling.
  • Verlies of vertrek van een metgezel, evenals mensen waarmee ze verbonden waren.
  • Onverklaarbare veranderingen in karakter of gedrag als gevolg van shock (trauma).

“For those in great distress under conditions which for a time produce great unhappiness. The shock of serious news, the loss of someone dear, the fright following an accident, and such like. For those who for a time refuse to be consoled, this remedy brings comfort.”  

Dr. Edward Bach ~