• Handmade Art
  • € 50,- shoppen = gratis pakje Wierook
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 75,-

Welkom, wat mooi dat je er bent! 

Ik zal mij eerst even voorstellen. Ik ben Annemarie Loose, oprichtster van Falada en ben gevestigd in het Noord-Hollandse Heemskerk, Nederland. Nadat ik, na een veelbewogen leven, eindelijk in een rustiger vaarwater ben gekomen is mijn persoonlijke proces en bewustwording begonnen. Vanuit een innerlijk verlangen naar rust, balans en harmonie in mijn leven en weer gelukkig zijn, is mijn missie aan mij duidelijk geworden. Ik ben gaan zoeken, leren en studeren, zelf behandelingen van o.a. Bach Bloesem en Connection-Treatment gaan ervaren en ben mens en dier gaan helpen. Hierdoor is Falada een feit geworden. Falada geeft vorm en beeld aan wie ik ben, wat ik doe, waar ik in geloof en hoe ik mens en dier mag helpen en ondersteunen met aanvullende behandelingen van Bach Bloesem therapie en Connection-Treatment.

Aanvullende Behandeling

Falada is een energetische praktijk voor natuurlijke ondersteuning van het zelf-genezend vermogen voor mens en dier. De aanvullende en natuurlijke ondersteuningen waarmee Falada werkt vallen onder de complementaire geneeswijzen. Dit zijn aanvullende behandelingen en vervangen dus niet de reguliere geneeskunde!

 

Complementaire en aanvullende behandelingen zien het individu als geheel. Dit wil zeggen dat vooral andere factoren dan de symptomen de behandeling bepalen. Denk hierbij aan (vaste) denkpatronen, leefwijze, stressvolle gebeurtenissen en minder tastbare zaken als energievelden en aura’s. De complementaire geneeskunde streeft naar de behandeling van het individu zelf zoals die is met al zijn gevoelens en emoties en welke helpen het zelf-genezend vermogen te activeren voor verlichting, opruimen van blokkades en het herstellen van innerlijke balans. 

Falada is niet actief op het gebied van de reguliere geneeskunde en aanvullende behandelingen zijn geen vervanging van reguliere behandelingen en geneeswijzen!!!

Falada betekenis

Falada betekent ‘gesproken’ in het Portugees en grote kans dat je Falada ook kent als het sprekende paard uit het sprookje 'De Ganzenhoedster' van de gebroeders Grimm. Dit gegeven is eigenlijk voor mij de reden die ertoe geleid heeft dat Falada een ode is aan het leven zelf en dat alles en iedereen zijn eigen stem heeft. 

Falada is de "stem" voor iedereen zodat wij allemaal worden gehoord en als gelijke worden behandeld. Een stem die ons helpt om de Natuur, de Spirits en de Dieren weer te leren begrijpen en te respecteren, zoals zij ook ons respecteren. Het is de stem die ons helpt te ontwaken, ons helpt zelfbewust te worden, te helen, te herenigen en te herinneren wie en wat we werkelijk zijn en dat we allemaal deel uitmaken van een groter geheel. Falada staat hiervoor symbool.

 

Liefs, Annemarie ~ Falada

Falada

Falada is officieel opgericht op 4 augustus 2014 en is hiermee een eerbetoon aan mijn paard ‘Pride’, wiens stem voortleeft in Falada. Falada was van kleins af aan al in mij aanwezig, wachtend, tot de tijd rijp was om naar het oppervlak te drijven en mij te doen ontwaken. Het is aan mij om Falada naar buiten te brengen en het op zichzelf iets groters te vertegenwoordigen dan enkel onszelf.

ILM ~ Makkeda's Pride B ~ 04-08-1998/12-02-2013