Heather ~

Heather wordt gebruikt om het perspectief te verruimen van degenen die overdreven zijn verwikkeld in hun eigen leven. Degenen die in een negatieve Heather-toestand verkeren, kunnen het niet verdragen alleen te zijn en trekken aandacht van iedereen. Ze praten graag over hunzelf en hun problemen. Ze klampen zich aan gewillige luisteraars en maken het moeilijk voor hen om weg te komen. De remedie moedigt Heather-types aan om de behoeften van anderen te begrijpen en stelt hen in staat hun eigen problemen in perspectief te zien.

Heather voor Dieren ~

Heather paarden en andere dieren zullen zich hechten aan iedereen die bereid is hen zelfs een minimum aan aanmoediging te geven. Ze tonen geen echte voorkeur voor een soortgenoot of hun mens, of voor iemand anders. Elk publiek volstaat zolang het bereid is om te voldoen aan hun vraag naar gezelschap en voortdurende aandacht.

Waar op te letten ~

  • Dieren die van mensen en andere dieren houden, inclusief vreemden, en de aandacht van hen opeisen, soms zelf met ongepast gedrag om te krijgen wat ze willen.
  • Dieren die zeer vocaal of demonstratief zijn en erop staan ​​gehoord te worden.
  • Dieren die proberen zoveel mogelijk bij je te blijven, maar niet reageren op je roepen of signalen.

“Those who are always seeking the companionship of anyone who may be available, as they find it necessary to discuss their own affairs with others, no matter whom it may be. They are very unhappy if they have to be alone for any length of time.” 

Dr. Edward Bach ~