Crab Apple ~

From feeling unclean to purity

De bloesem van de Crab Apple zorgt voor puurheid en reiniging. Het maakt niet uit of je bang bent om stoffig en vies te worden, of dat je energie niet in balans is, de essentie van Crab Apple harmoniseert zodat de reiniging, zowel metaal als fysiek, op een natuurlijke manier plaatsvindt.

Het helpt ook mensen die zich te veel zorgen maken over hygiëne en gevaar voor infectie of ziekte. Het potentieel dat in deze zorgen schuilt, is de acceptatie van uw lichaam, dat elke seconde verandert.

 

Crab Apple (wilde appel) staat bekend als een reinigende remedie, en vormt als zodanig het "zesde ingrediënt" dat is toegevoegd aan de zalf op basis van de originele RESCUE formule van dr. Bach. Deze remedie is vooral bedoeld voor mensen die ontevreden zijn over bepaalde aspecten van hun uiterlijk of hun persoonlijkheid, of die het gevoel hebben dat ze een besmetting of iets van gif onder de leden hebben. Je geeft ook snel de moed op als er iets niet direct goed gaat. Je gaat je druk maken over kleine onvolmaaktheden van je lichaam zoals puistjes, rimpels, of ook over stof/spinnenwebben in je omgeving. Er ontwikkelen zich ook regelmatig dwang gedachten of obsessies, zoals smetvrees, de drang voortdurend je handen te willen wassen, te kijken of je echt overal het licht hebt uitgedaan enz.

 

In de gemoedstoestand van de Crab Apple hebben we geen oog voor werkelijke problemen en concentreren wij ons hevig op iets dat in feite niet meer is dan een klein onderdeel van het geheel. Jezelf ondersteunen met deze bloesem-remedie reinigt en ontgift lichaam en geest waardoor je alles opnieuw in de juiste verhoudingen ziet. Je wordt ruimdenkender en je accepteert jezelf zoals je bent met je onvolmaaktheden. Je laat je niet meer door een kleinigheid van de wijs brengen!

Met name pubers hebben baat bij het gebruik van Crab Apple. Omdat juist zij vaak moeite hebben met het accepteren dat hun lichaam veranderd met alle gevolgen vandien. Bij het nemen van de bloesem Crab Apple gaan ook zij hun eigen lichaam en innerlijk gaan accepteren. Ook is de puberteit een overgansfase in het leven en is een mix van Crab Apple en Walnut in veel gevallen raadzaam. Neem voor deskundig advies en een consult contact op.

 

Tips & guidance ~

  • Drink een glas water met twee druppels van deze remedie als je in de buurt van zieke mensen bent geweest
  • Bang zijn voor ziekte verzwakt je eigen immuunsysteem, denk en blijf positief en houd jezelf gezond
  • Het is onnatuurlijk om altijd in een perfecte staat van orde te leven, probeer de choas te accepteren die er zo nu en dan moet zijn
  • Affirmatie: Ik hou van mezelf en behandel mezelf goed

 

"Bach Remedies zijn weldadig in actie, en veroorzaken geen verergering of reactie voor hun effect is om positief te stimuleren en innerlijke balans te herstellen."

Crab Apple voor Dieren ~

Crab Apple is de remedie voor fysieke en mentale reiniging. Paarden en andere dieren in de staat Crab Apple kunnen bijzonder overstuur lijken als ze lijden aan huidklachten of parasitaire besmetting. Ze kunnen dwangmatig gedrag vertonen en vooral kieskeurig zijn over hun leefwijze. Scenario’s van dieren met een behoefte aan Crab Apple: voor obstipatie, alle huidaandoeningen waarbij dieren zichzelf altijd schuren, likken, krabben of haar uittrekken. Voor acute en chronische huidproblemen, dieren met teken, parasieten, insectenbeten, of die de neiging hebben om teken en parasieten aan te trekken. Gebruik Crab Apple voor alle zieke dieren voor ontgifting en reiniging, vooral als er medicijnen gebruikt zijn.

 

Crab Apple reinigt en ontgift zowel lichaam als geest, geeft ontspanning en zuiverheid. Laat je alles in de juiste verhoudingen zien en hersteld de innerlijke harmonie. Maakt helder van geest en geeft zelfacceptatie.

 

Waar op te letten ~

  • Dieren die overdreven kieskeurig zijn, bijvoorbeeld paarden weigeren te grazen in gebieden die andere paarden gewoon accepteren.
  • Dieren die stereotiep gedrag vertonen, zoals paarden die weven en luchtzuigen.
  • Dieren die depressief lijken vanwege parasitaire infecties, ziekte, darmproblemen, etc.
  • Depressie gekoppeld aan een probleem dat van invloed is op de manier waarop het dier eruitziet.