Cerato ~

From self-doubt to intuition

In tijden dat je je zo onzeker voelt en niet zeker weet wat je moet doen, zal de essentie van Cerato de toegang tot je intuïtie terugbrengen.
In plaats van afhankelijk te worden van de mening van andere mensen, ben je in staat om zelf een ​​besluit te nemen. Je innerlijke stem zal je precies vertellen wat je moet doen. Dus maak je geen zorgen en luister naar je gevoel.
Cerato helpt je om jezelf te vertrouwen en je zult weer gaan zien dat de juiste kennis op het juiste moment aanwezig is.

 

Cerato (loodkruid) is de remedie voor mensen die geen vertrouwen hebben in hun oordeel. Geconfronteerd met de noodzaak om een ​​keuze te maken, kunnen ze zonder al te veel moeite tot een beslissing komen. Problemen komen vaak nadat de beslissing al is genomen. Twijfels sluipen naar binnen en ze weten niet langer zeker of wat ze hebben besloten juist is. Ze gaan rond om de meningen en adviezen van anderen te vragen en raken in de war of doen iets waarvan ze weten dat het in hun hart niet klopt.

 

Door het gebruik van Cerato zal je het vertrouwen herwinnen in je eigen, innerlijke wijsheid. Je wordt veel zelfverzekerder en zal meer op je intuïtie gaan vertrouwen, zonder daarbij de realiteit uit het oog te verliezen. Je durft weer je eigen gevoel te volgen en gaat weer zelfverzekerd door het leven. Je zal met je eigen innerlijke wijsheid en intuïtie in staat zijn om alle wijsheid die je geschonken is in te zetten voor het heil van de mensheid.

 

Tips & guidance ~

  • Onthoud het eerste gevoel of de eerste gedachte die in je opkomt over iets dat ertoe doet
  • Beschouw de reactie van je lichaam als een leidraad in het besluitvormingsproces
  • Stop met het vragen aan andere mensen om advies; luister in plaats daarvan naar je eigen innerlijke stem
  • Affirmatie: Ik weet wat goed voor me is

 

"Bach Remedies zijn weldadig in actie, en veroorzaken geen verergering of reactie voor hun effect is om positief te stimuleren en innerlijke balans te herstellen."

Cerato voor Dieren ~

Paarden en andere dieren met een disbalans van Cerato lijden aan een gebrek aan zelfverzekerdheid en vertrouwen. Ze volgen en kopiëren anderen en zoeken goedkeuring in bijna alles wat ze doen. Ze tonen zelden initiatief. Ze zijn te afhankelijk van hun menselijke verzorgers, kunnen soms geen relatie hebben met leden van hun eigen soort, blijven jeugdig gedrag vertonen en hebben gebrek in vertrouwen als een algemeen kenmerk. Vanwege dit gedrag kunnen ze er dwaas uitzien, maar dat zijn ze zeker niet. Het is hun onzekerheid die hen besluiteloos maakt. Ze hebben de neiging om erg gevoelig te zijn voor kritiek, dus het tonen of bespotten ervan zal het probleem alleen maar erger maken. Je bewuste aandacht en geduld in het langzaam aanpakken van dingen, en één voor één is wat ze nodig hebben om hun zelfvertrouwen te vergroten.

 

De remedie Cerato helpt om die innerlijke stem te horen, ernaar te luisteren en je ermee te laten leiden. Deze paarden zullen niet langer afhankelijk zijn van het oordeel van anderen en ontwikkelen hun innerlijke wijsheid en sterke intuïtie. Met zekerheid kunnen ze nu duidelijke beoordelingen maken en met vertrouwen laten zien wat ze willen door initiatief te nemen.

 

Waar op te letten ~

  • Dieren die meer geruststelling nodig hebben dan anderen.
  • Dieren die andere dieren gemakkelijker kopiëren en dus niet handelen uit eigen karakter.