• Code KERST = 20% OFF
  • Handmade Art
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 75,-

Bach Bloesem ~ 22-01-2019

Nadat Annemarie en ik weer in contact waren gekomen na vele jaren, kwamen we een keer op het gesprek over Bach Bloesems.

Ik vertelde dat we hier een hondje (genaamd Wiet) hebben (Boomer) die last van bepaalde “dingen” heeft. Dus na heen en weer gepraat te hebben, heeft ze uiteindelijk een mail gestuurd met allemaal vragen over Wiet. Na deze zorgvuldig ingevuld te hebben, kwamen er nog meer vragen, wat op mij wel als serieus en professioneel overkomt, het gaat tenslotte toch om je geliefde huisdier.

Aan de hand van alles wat ik doorgegeven had, heeft zij de Bach Bloesem remedies samengesteld en opgestuurd. Ook nog per mail een uitgebreide uitleg gekregen met hoe of wat ik moet doen en waar op te letten enz. (erg fijn om te weten hoe of wat en ook wat het doet voor Wiet).

Na een aantal weken ermee aan de slag gegaan te zijn en tussentijds contact uiteraard en de gegeven tips daar, uiteindelijk weer heen en weer gemaild/messenger en vragen beantwoordt enz. voor een vervolg. Hieruit is gekomen dat nu een andere samenstelling nodig was en deze is eveneens weer netjes verpakt opgestuurd. Ook deze keer weer met de instructie en uitleg wat erin zat en wat het doet voor Wiet.

Deze keer ook ermee aan de slag gegaan en gegeven zoals aangegeven was. Na een aantal weken ook met tussentijds contact en tips, hier weer samen uitgebreid over gesproken.

De allergrootste issue bij Wiet was het krabben, tot bloedens aan toe zelfs als we het toelieten. Nu zijn we een paar maanden verder en heeft ze nergens meer last van en krabt nagenoeg niet meer. Ze is in Balans, zoals Annemarie dat ook ziet.

Ik merk het helemaal aan haar, heerlijk is dat zeg!

Bedankt voor al je genomen tijd en moeite Annemarie ook namens Wiet!

Ik kan oprecht zeggen dat ik het iedereen aan kan bevelen en duidelijk verschil zie. De communicatie verloopt erg fijn en je kan haar altijd aanspreken als er iets is.

Liefs, Karin 
Morgain


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.