Guna ~

Wat is een Guna?

Een Guna is een speciaal geselecteerde en samengestelde combinatie van  doelgerichte edelstenen, specifiek gericht op een bepaald onderwerp wat energetisch van dienst kan zijn in je leven zolang als je het nodig hebt en kunt gebruiken. Soms zelfs voor het leven. Plaats de Guna, of Guna in organza, op gevoel in huis of in je werk/praktijkruimte en naar gelang dit goed voelt en dus nodig is.

 

De Guna in organza is bovendien erg handig in zijn formaat en kun je overal mee naartoe nemen en bij je dragen, zoals in je tas of zak bijvoorbeeld. Heb je hun combinatie van vibraties niet meer nodig, dan kan het nog dienst doen als prachtig accessoire in je inrichting. Een Guna als geschenk aan iemand die hier mogelijk baat bij zou hebben is ongetwijfeld bijzonder, origineel en vanuit je hart gegeven.

 

Sommige Guna’s zijn uit eigen hand en hart. Deze worden met zorg afgestemd en op intentie samengesteld. Soms zelfs persoonlijk. Wil je een Guna persoonlijk afgestemd? Neem dan contact op voor info en de mogelijkheden.