• Handmade Art
  • Bach Bloesem
  • Gratis verzenden vanaf € 75,-

Bach Rescue ~ 

Wanneer jij je onrustig of opgejaagd voelt, je hoofd overloopt doordat je bv een examen voor de boeg hebt of (werk)stress ervaart. Wanneer je balans probeert te vinden tussen privé en werk, maar daarin vastloopt. Die hectiek van alle balletjes hoog houden, kan een uitdaging zijn die nog wel eens stress oplevert.

 

Er zijn talloze stressmomenten te bedenken die je aandacht vragen en daarbij allerlei emoties en gedachten veroorzaken. Waardoor jij het gevoel hebt op je tenen te moeten lopen, en jij je niet meer als jezelf voelt. Voor die momenten is er Bach RESCUE® die jou ondersteuning biedt in spannende en drukke tijden die stress-situaties veroorzaken.

 

RESCUE® is wereldwijd bekend en heeft zijn kracht als 100% natuurlijk voedingssupplement meer dan bewezen.

Het verhaal achter RESCUE®

Bach RESCUE® is een voedingssupplement op natuurlijke basis met de vijf Bach bloesems Cherry Plum (kersenpruim – voor zelfcontrole), Clematis (bosrank – leef in het nu), Impatiens (reuzenbalsemien – onthaasten), Rock Rose (zonneroosje – voor moed) en Star of Bethlehem (vogelmelk – bij troost).

Dit is het werk van dr. Edward Bach, een bekend bacterioloog, arts en patholoog. Het Bach systeem kent 38 remedies. Die zijn in de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw allemaal ontdekt door dr. Bach. Elk van deze remedies hoort bij een fundamentele menselijke emotie. Naast de 38 enkelvoudige originele Bach bloesems is er ook een speciale samenstelling ontwikkeld genaamd: Bach RESCUE®.